Sunday, April 5, 2009

scrapbook spoiler

I don't know what went wrong lah. Agaknyer, sibuk mendonlod series from internet smpi dah x apdet langsung blog i neh. My life revolving around work work and work. In short mmg takder life lah hahaha. Bunyi cam lonely giler kat sg neh ;)

But i wont let my mind stop me from having fun ;) Masih lagik crash di kl dan last month still can sunbursting. Cool concert, erm mungkin cam pening sikit sebab banyak ngat grup yang nak di nonton. Pics di bwh ....



Rasa x sabo nak balik kg this friday. Sabtu nih nak wat barbeque, meraikan ulangtahun mak dan bapak terchenta. Ok aaaa.. Daaaaaa!

:: Yep saya tau! Hahaha..topik mmg takder kene mengene ngan entry. Well ape yang boleh bagitau pada cik emi, I jumpak "vitagen" kat kedai scrapbook bersamanya gadis vogue ::

3 Comments:

At Sunday, April 05, 2009 9:18:00 PM , Blogger Jeketbiru said...

adeh...sapakah gadis vogue itu?

 
At Sunday, April 05, 2009 9:36:00 PM , Anonymous saly said...

awek lah babe hahaha.. sesuwei lah tu, org sini mana nak carik girlfren cam type org kampun2 dow ;)

 
At Thursday, June 04, 2009 8:47:00 AM , Blogger nurul said...

saly!!! anuar in IB this july. i soooo wanna go!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home