Saturday, September 4, 2010

Aidilfitri datang lagi..

Kira punya kira puasa tinggal lima hari lagi. Tahun ni dpt puasa sehari jer kat kampung..sedih! Cuti kena reject huhuhu, dapat cuti pon 9hb jer, sabo jer k. At least cuti gak lah sehari *grateful mode*

Apa yg pasti, pose di perantauan makan kureng umpphh. Takder paso ramadan, ayam percik, nasi ayam kukus, murtabak dan segala macam lagi. Tapi dugaan paling beso bila pagi2 kat opis, bau coffee depa yg tak pose. Godaan gaban weh!

This year I did not know what did my mom prepared for Aidilfitri. Bila call dia dh tido, penat puasa plus terawih kot. Adik-adik sume dah balik hari ni ~JELES~ Musti dorang makan best kat kampung. Baju raya dah siap! oh yeah...tempah kat KL. Khidmat Cik Hawa kat setiawangsa and hasilnyer marvelous. Kain beli kat Jogjakarta, meriah dow. Arge upah jahit, boleh pengsan ahaks!

Tuu baju saya *credit to Cika Hawa Bergaya model hari ni*

Akhir kata, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. I'm human being that makes mistakes! Peace to world, stop bombing and killing innocent people. Our prophet, Muhamad was against killing civilians/innocent people. Remember that..

:: Bile pose dah nak abis pose, terasa rindu tak makan lak. Best giler diet ::

Replacing Emoji...

2 Comments:

At Sunday, September 05, 2010 1:29:00 PM , Anonymous bae said...

cantekkkkk bangat baju raya kamu...cheq x beli bj raya lagi huhu..selamat hari raya juga beb..maaf zahir batin..halal makan minum..happy balik kg...berhati2 dalam perjalanan..watch out you beg AF tu ehehe :) hugs!!

 
At Sunday, September 05, 2010 2:00:00 PM , Anonymous saly said...

hah? x beli lagi? Selamat Hari Raya to you too babe sekeluarga. Halal makan n minum I jugak. I miss you too babe. err aper beg AF tu? *bae blur mode* ahaks

plus..biler nak tunjuk gambo baby ;)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home